Ondernemend Hellendoorn Achtergrond

Hanging Baskets

Nadat de ledenvergadering akkoord was gegaan met het voorstel Hanging Baskets, konden de bloemetjes al snel buiten gehangen worden.
Veel dorpsgenoten vonden het blijkbaar mooi, want we kregen veel opgestoken duimen bij het ophangen van de baskets.

Hanging Basket dorp Hellendoorn

100e lid

100e lid Ondernemend Hellendoorn
“We hebben een mijlpaal bereikt,” zegt Dinand ter Braak, voorzitter van Ondernemend Hellendoorn.
Van Egmond Makelaardij & Taxaties is ingeschreven als 100e lid van Ondernemend Hellendoorn en dat wil de ondernemersvereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Dus gaan Ingrid Aaltink-Fidder en Irma Wevers-Kuipers, beide bestuurslid van OH, voorzien van een mooie bos bloemen op bezoek bij Joost van Egmond.

Op de vraag waarom hij lid is geworden zegt Joost: “We zijn gevestigd in Hellendoorn en we willen graag de andere ondernemers leren kennen. Als je elkaar kent, en van elkaar weet wat je doet, kun je gemakkelijker naar elkaar verwijzen. En juist daarmee kun je van absolute meerwaarde zijn voor je klanten.”
Ook de maatschappelijke betrokkenheid van Ondernemend Hellendoorn in de vorm van de AC (Activiteiten Commissie) spreekt hem erg aan. “Die club zorgt voor de nodige levendigheid in het dorp, zoals straks weer met de Schapenmarkt.”
Van Egmond Makelaardij is erg voor samenwerking met andere ondernemers. Dat komt ook tot uiting in de vergaande samenwerking met de Esdoorn groep. Gezamenlijk gevestigd in het pand aan de Ninaberlaan 81a te Hellendoorn. Ieder heeft zijn eigen onderneming en specialisme, maar door het delen van kennis, kunde en kosten zijn zij in staat om gericht oplossingen aan te bieden en klanten van maximale service te voorzien.
Als de bloemen overhandigd zijn en de foto’s gemaakt praten we nog even door bij een kopje koffie.
Het gesprek komt op de jaarlijkse activiteiten van de vereniging en het aanstaande bedrijfsbezoek bij een collega-ondernemer.
“Ondernemend Hellendoorn lijkt me wel een gezellige club,” lacht van Egmond “als ik tenminste mag afgaan op de foto’s op de website.”

Joost van Egmond, 100e lid Ondernemend Hellendoorn
 


Facebook